Call us mon- to thursday 08:00 - 15:00

Etik og tandretning

Kosmetisk tandretning

Som udgangspunkt foretages alle behandlinger med fokus på af forbedre tygge og bid-funktionen hos den enkelte.

Dog ønsker mange voksne at blive behandlet grundet kosmetiske årsager. F.eks. kan bidet fungere, men måden tænderne fremstår når man smiler, kan gøre at personen ikke føler sig godt tilpas.

Vi tager os tid til at forstå dit problem, og du vil få en professionel vudering af, hvorvidt det er muligt at løse problemet ved hjælp af tandretning, og i så fald hvilke behandlingsmuligheder der er.

Mange har et dejligt og naturligt smil, som denne yngre kvinde. Det perfekte smil er individuelt og afhænger bl.a. af ansigtets form.

Dit ansigt udgør en helhed

Munden og kæbepartiet udgør en stor del af ansigtet. Derfor bestræbes der altid på at ansigtsformen opnår så stor ligevægt og balance som muligt ved endt behandling. Tandregulering er ikke kun spørgsmål om at rette skæve tænder, men også om, hvorfor man ønsker det samt hvad det vil medføre.

Naturlige begrænsninger

Som specialist ser Helen Torkashvand det som sin opgave at tilbyde dig faglig rådgivning af høj standard samt den nyeste viden inden for ortodonti (tandregulering). Samtidig er hun bevidst om de fysiologisk begrænsninger der er i arbejdet, og kender grænsen for, hvornår man må acceptere et kompromis. I sin vurdering tager hun udover dit ønske også hensyn til dit ansigt og effekten af tandregulering for dette.

Dette gør at du til enhver tid kan regne med en realistisk vurdering og efter nyeste principper, hvor der er tænkt på helheden og ikke kun lige tænder.

Konsultation og rådgivning

Konsultationen foregår hos Helen Torkashvand, som er privatpraktiserende specialtandlæge i ortodonti. Der kan tilbydes tandregulering i både København og Næstved.

Ønsker du at bestille tid kan du gøre det her!

​Vores specialtandlæge har mange års erfaring

med behandlinger hos børn og voksne både i

kommunal regi og i privat praksis.​

Clinic in Copenhagen:

​Indenta Clinic

Løngangstræde 37, 1 sal

1468 Kbh K

Phone: +45 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Klinikken i Næstved:

​Klinik for tandregulering

Jernbanegade 9

4700 Næstved

Phone: +45 55 72 42 70

E-mail: jornetand@tdcadsl.dk

Opening hours:​

The clinic opening hours

Monday:​

08.00 - 19.00​

Tuesday:​

08.00 - 16.00​

Wednesday:​

08.00 - 16.00​

Thursday:​

08.00 - 17.00​

Friday:​

Closed